top of page

Coaching voor volwassenen

...Loop je vast in je werk?

...Ervaar je al langere tijd stressklachten?

...Lukt het niet goed om te ontspannen? 

...Sta je op een punt dat je keuzes moet maken in je werk of je privéleven? 

...Kun je wel wat support gebruiken van iemand die je helpt overzicht te krijgen? 


Coaches voor jou beschikt over een diversiteit aan coaches die jou kunnen begeleiden bij jouw hulpvraag.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in de volgende thema’s:
 

  • Stressklachten

  • Burn-out / overspannenheid

  • Grenzen voelen en aangeven

  • Hoogsensitiviteit

  • Loopbaanvraagstukken

  • Balans tussen gevoel en verstand

  • Lichaamsbewustzijn

  • Rouwverwerking en verlieservaring

  • Omgaan met emoties

 

Naast de mogelijkheid om individueel gecoacht te worden kun je ook kiezen voor een duo sessie. Hierin kun jij, samen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega of ouder samen een coachsessie ervaren bij de paarden. Deze duo-sessie is een aparte mogelijkheid naast ons aanbod voor coaching aan gezinnen of stellen.

Wat bereik je met coaching?

Coaching is bij uitstek geschikt om inzicht te krijgen in je gedrag en in jouw patronen. Maar ook om veranderingen door te voeren daar waar jij dat nodig acht. Door samen met een coach jouw hulpvraag te onderzoeken, krijg je meer zicht op je drijfveren, je waarden, je kwaliteiten en je valkuilen. Met deze kennis en inzichten is al de eerste stap gezet in de goede richting: je kunt werken aan het veranderen van je gedrag en patronen.

Ontdekken wie je bent

Met coaching leer je welke talenten je nog meer mag inzetten om daar te komen waar je zou willen zijn; een andere baan, een nieuwe richting, minder stress, meer daadkracht, meer in balans of beter je grenzen aangeven.

Onze aanpak

We bieden verschillende coachmethodes zoals paardencoaching, NLP coaching, wandelcoaching, natuurcoaching, online coaching of tafelcoaching. 

Voor welke methode je ook kiest, we starten altijd met een intakegesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is en om te onderzoeken wat jouw specifieke coachvraag is. Na het intakegesprek bepaal je of je het traject aan wilt gaan en kijken we samen welke manier van werken passend is bij jouw coachvraag. 

De coaches van Coaches voor jou werken vanuit een holistische visie, waarbij het leren door ervaren centraal staat en naast het denken juist ook gevoelens, emoties, verlangens en overtuigingen aan bod komen. Door inzicht te krijgen in al deze aspecten, kan daadwerkelijke verandering tot stand komen. 

 

De duur van een coachtraject is afhankelijk van je coachvraag en jouw behoefte. Als coachee heb jij de regie over het coachproces gedurende het traject. De coach zal jou over de duur adviseren aan het begin van het traject en jullie zullen regelmatig evalueren of het aanbod nog passend is.

 

Waar

Bij Coaches voor jou zijn we gespecialiseerd in paardencoaching. Hiervoor hebben we verschillende locaties beschikbaar in de regio Midden-Nederland, zoals Moordrecht en Mijdrecht.
Voor onze andere locaties kijk je bij
‘Waar zitten wij’.

Lees hieronder de profielen van de coaches die jou kunnen helpen en maak rechtstreeks een afspraak met een coach naar jouw keuze.

bottom of page