top of page

Hallo, ik ben Eveline Heye

En ik zou je graag ontmoeten.

 

Met heel veel plezier loop ik een stukje mee op het pad van jouw ontwikkeling.
Je hebt een vraag of thema waar je zelf niet goed je weg in kan vinden. Of er is een vraag, maar met een beetje onderzoek blijkt daar wat anders aan ten grondslag te liggen.

De paarden, natuur en ik gaan graag samen met jou op onderzoek uit, zodat we kunnen kijken wat je belemmert en wat er nodig is voor verandering.

We kunnen in alle veiligheid met nieuw gedrag of met nieuwe ideeën oefenen. Er ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden om anders om te gaan met de problemen die je tegen komt.

profielfoto Eveline.jpg

Waar kan ik je mee helpen? 

Ik kan helpen onderzoeken waar een probleem of vraag vandaan komt.

Dit kan een probleem op relationeel vlak zijn, op je werk of in het gezin. Het kan gaan over grenzen stellen, je kwaliteiten beter benutten of beter in je vel zitten.

Je voelt dat het wringt of dat je steeds tegen een probleem aanloopt. Je neemt jezelf mee naar alle levensgebieden.

Als we aan de slag gaan dan kijken we naar het geheel. Vanuit onderzoek en inzicht kan je keuzes maken en kijken we wat er verandering nodig heeft.
 

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Elke levensfase heeft zijn eigen uitdagingen, die gecombineerd met persoonlijkheid en omgeving kunnen leiden tot problemen.

 

Dit nodigt uit tot keuzes maken. Ik kan je helpen om te ontdekken dit op een manier te doen die bij jou past.     

Over mij
 

Ik heb regelmatig in mijn leven ervaren dat er lef nodig is om iets voor elkaar te krijgen of te realiseren.
Je komt een probleem tegen en dan moet je soms een drempel over om het aan te pakken.

Vandaar dat LEF mijn bedrijfsnaam is geworden, ook omdat ik merk dat klanten een beetje lef nodig hebben om een eerste stap te zetten. Daarnaast is het van oorsprong een Hebreeuws woord en betekent ‘met je hart’. In de loop van de tijd heb ik geleerd meer vanuit mijn hart te leven. Een zoektocht naar wie ik ben en hoe ratio, gevoel en intuïtie kunnen samenwerken. 

 

Als coach kijk ik naar de dingen die wel en niet goed gaan. Je goede punten kan je inzetten om de dingen die minder goed gaan te ondersteunen. Als coach houd ik van veelzijdigheid, dus verschillende thema’s en het werken met verschillende soorten mensen en leeftijden.

Variatie maakt het leven voor mij mooier.

Mijn opleidingen en ervaring
 

Na mijn universitaire studie heb ik een aantal jaren in de financiële wereld gewerkt in adviesfuncties.
Door de verandering in die wereld paste dit werk niet meer bij mij. Ik heb mij omgeschoold tot paardencoach en mij verder verdiept in andere vormen van coaching. 

 

In 2014 en 2017 heb ik het eerste en tweede jaar bij Educatief Centrum Keulseweg afgerond, een paardencoach opleiding op HBO-niveau. Tussentijds heb ik een jaar Levenscoach gedaan bij Sonnevelt.
Daarna heb ik mij bijgeschoold om vergoed te kunnen worden door een aantal zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket.

In 2021 heb ik mijn opleiding tot natuurcoach afgerond.
Voor kinderen die problemen ervaren op de basisschool kan ik de methode Anders leren met paarden aanbieden.


 

Waar werk ik?

Voor de paardencoaching werk ik in Moordrecht op een mooie locatie waar de paarden in een paddock paradise leven. Ik vind het belangrijk dat de paarden,  mijn co-coaches, goed in hun vel zitten om hun werk te kunnen doen.  De natuurcoaching kan in overleg op verschillende plaatsen in Nederland, vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen met Eveline?

  • Telefoon
  • Mail
  • website
  • Instagram
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page