top of page
Wie zijn wij_edited.jpg

Wie zijn wij?

Coaches voor jou is een collectief van zelfstandige coaches die samenwerken vanuit een gedeelde visie en op basis van gezamenlijke waarden.

Wij willen ieder mens, jong en oud, welkom heten.

Wij bieden coaching vanuit een holistische visie, waarbij wij jou helpen een blijvende verandering in je leven te verwezenlijken die bijdraagt aan verdere groei.

 

Wij zien ieder mens als authentiek en vinden het belangrijk dat jij jezelf mag zijn. Vanuit deze open benadering gaan wij met jou de verbinding aan. 

Wij zijn een team van coaches met ieder onze eigen deskundigheid en achtergrond. Onderling vullen wij elkaar aan, waarmee wij de best mogelijke begeleiding bieden aan een brede doelgroep, namelijk aan kinderen, volwassen, echtparen, gezinnen en teams. 

Als coaches zijn wij gespecialiseerd in het coachen met de natuur en dieren, waarbij we voornamelijk paarden inzetten als onze co-coaches.

_MG_1260.jpg
_MG_1209 (1).jpg

Het is onze missie om jong en oud een gelukkiger leven te laten leiden door je te laten ontdekken wie je bent, wat je kunt, wat je wilt in het leven en daarmee het beste in jezelf naar boven te halen. 

Holistische visie

Het woord holistisch is afkomstig van het Griekse woord ‘holos’ wat ‘geheel’ betekent. 

Vanuit onze holistische visie gaan we uit van het principe dat alles met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. We beschouwen de mens als één geheel en hebben aandacht voor lichaam, geest, emoties, energie en spiritualiteit. Dit kan niet los van elkaar gezien worden. Het gaat daarbij om balans. 

Door bij de coaching uit te gaan van onze holistische visie, staat het leren door ervaren centraal waarbij naast het denken juist ook gevoelens, emoties, verlangens en overtuigingen aan bod komen. Door inzicht te krijgen in al deze aspecten, kan daadwerkelijke verandering tot stand komen. 

De coaches

Coaches
bottom of page