top of page
Coaches-3_edited.jpg

Coaching voor echtparen

...Ondervinden jullie problemen in je relatie?

...Verloopt de onderlinge communicatie de laatste tijd stroef?

...Kun je elkaar niet meer vinden?

...Of zijn jullie uit elkaar gegroeid en leven jullie als huisgenoten in plaats van geliefden?

...Willen jullie graag verder met elkaar maar lukt het niet om samen een oplossing te vinden?

Bij Coaches voor jou bieden wij relatiecoaching voor echtparen en stellen.

20201210_115122.jpg

In iedere relatie kan een dynamiek ontstaan die niet helpend is. Ervaringen uit eerdere relaties of bijvoorbeeld een veranderd verwachtingspatroon ten opzichte van elkaar kunnen hierin een rol spelen. Ook wijzigingen in de gezinssamenstelling kunnen aanleiding zijn voor wrijving en onenigheid.

 

Andere thema’s waar we jou en je partner mee kunnen helpen zijn:

  • Jaloezie

  • Verschil in inzicht in de opvoeding

  • Overspel van één van de partners

  • Eigen ruimte innemen in de relatie

  • Verschil in verlangens en behoeftes

  • Omgaan met ruzie en conflicten

Onze aanpak

Tijdens het intakegesprek inventariseren we wat er speelt in jullie relatie. Gezamenlijk bepalen we hoe het verdere coachtraject eruit gaat zien. Wij bieden verschillende vormen van coaching, waardoor we goed kunnen aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Naast de gezamenlijke sessies kan het van toegevoegde waarde zijn om individuele sessie(s) te plannen om problematiek aan te pakken die de relatie beïnvloedt.

We maken een traject op maat. Op die manier kunnen we inspelen op wat jullie nodig hebben om de problemen op te kunnen lossen.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in coachen met paarden. Paarden kunnen bij uitstek veel betekenen op het gebied van relaties en contact. Zij kunnen met hun open en oordeelloze houding feedback geven op jullie manier van communiceren en samenwerken. Naast paardencoaching zijn er andere mogelijkheden zoals natuurcoaching en familieopstellingen (ook wel systemisch werken genoemd).

 

De glans weer terug in je relatie

Door middel van coaching kunnen jullie samen werken aan de relatie. We kijken op constructieve wijze samen naar jullie patronen en maken problemen bespreekbaar. Tijdens de gesprekken krijgen jullie inzicht in elkaars wensen, dromen, verlangens en toekomstplannen. We gaan op zoek naar wat jullie verbindt. De oplossing kan liggen in een betere communicatie met elkaar, verwachtingen op elkaar afstemmen of elkaar weer leren waarderen. We kijken samen wat er nodig is om de verbinding weer te herstellen.

 

Relaties zijn bij uitstek de plek om zelf verder te groeien en te ontwikkelen. Het is niet altijd makkelijk om door je partner geconfronteerd te worden met jezelf en je eigenaardigheden. Het loont altijd de moeite om je open te stellen naar je partner en samen het groeiproces aan te gaan.

 

Waar

Relatiecoaching bieden wij aan op verschillende locaties in Zuid Holland, zoals in Rotterdam en regio Zuidplas. 

 

Wil jij ook weer die warme en liefdevolle relatie met je partner? Wil jij de liefde weer voelen en samen plezier hebben? Weer samen naar de toekomst durven kijken?

Neem dan contact op! Bij Coaches voor jou hebben we een ruim aantal ervaren coaches die jullie met liefde begeleiden, terug naar een fijne relatie.

Lees hieronder de profielen van de coaches die jou kunnen helpen en maak rechtstreeks een afspraak met een coach naar jouw keuze.

bottom of page